Dagens kort, rebellen!
The Rebel från Oshozen Tarot! ❤️

I dag drog jag kort från OshoZen Tarot och fick detta kort som en symbol för dagen. Och jag tycker faktiskt att den stämmer riktigt bra just nu. För vet ni? Jag tänker faktiskt vara lite av en rebel när det gäller valet. Japp valet till landstinget och Riksdagen! Kommer att rösta på ett parti som faktiskt inte är speciellt välkomna innanför dörren här hemma :(. 

Nej jag tänker inte rösta på SD för dem står alldeles för långt ifrån mig och mina principer. Så ett stort och absolut nej till dem! Vill inte bo i ett Sverige som liknar Tyskland innan och under andra världskriget. Vill inte ha en vältalande väl gömd högerlutande människa (ej för mycket åt vänster heller för den delen!) som har alldeles för mycket makt att påverka saker och ting. Nej tack! 

Jag tänker rösta på vad som känns rätt för mig, för omvärlden och vad som jag anser är bra för jordklotet.  Det är liksom dags att vi sluta se mellan fingrarna och gör någonting åt problemen så att nästa generation få någonstans bra att leva. Sen vill jag klargöra att jag håller inte med om allt som de vill göra men det är ändå dem som står närmast mina egna tankar.