Kan man få gå hem o spy nu?
Lagom rosiga kinder, glansiga ögon och en svettig panna efter veckans första pass!

Guuuudars skymning...... uuuuääääähhhhh..... men också yihaaaaa..... men en liten fråga? Kan jag få gå hem o spy lite nu! 😂🤮
Nej men skämt osido! Körde Cross Escape som är Malkars egna variant av Cross Fit! Förbannat roligt pass men ack så jobbigt. I passet så kör man 3 varv med olika övningar. Varje varv så gör man 45 sekunder av varje övning med 10 sekunders vila emellan. Och dem där 10 sekunderna emellan varje övning är guld värda trots att man inte känner att skit av dem. Pulsen är på topp hela tiden så jag lovar du blir skit trött! En sak är säker i alla fall, även fast du har lovat dig själv att ta det lugnt så betyder det inte ett skvatt. För att ta det lugnt på det passet finns inte! Haha! 

Bilden är lånad från www.malkars.se. Den är bara här för att verkligen beskriva vad Cross Escape verkligen innebär i o med att det är svårt att beskriva det med ord! Vill du testa så kan du nå Malkars träningscenter på 0480-49 29 29. Och kommentera gärna så kanske jag kan joina dig! 

Jag ska från och med denna veckan lägga in Cross Escape minst 2 gr i veckan tillsammans med The Trip och Yoga!  Ombyte förnöjer och jag älskar att blanda olika pass. Det gör att jag inte tröttna så fort och dessutom få jobba med musklerna på flera olika sätt. Mums!  

I morgon blir det The Trip! ❤️ Lika så på Fredag. Då kör dem releasen på nya koreografin vilket ska bli sjukt roligt! Det roliga är att jag vet att det kommer bli fullt på det passet 😍❤️! Releaser blir alltid en slags fest! I detta fallet blir det FredagsFYS istället för fredagsmys! ❤️😂