Pmskärring
Jag ÄLSKAR verkligen dem här bilderna då jag finner dem väldigt talande under just den ljuvliga menstruella perioden! Framför allt den nedersta. Den är så jävla solklar 😂! 
 
Dagen idag har gått i vilans tecken då jag har varit alldeles för pmsig för att ens tänka tanken på att ens sätta foten innanför dörren på gymmet. Hormonerna har haft ett jävla holabaloo med både kroppen o sinnet. Så kul! Or NOT! Inge roligt när man igår kände som om man hade blivit överkörd av en asfaltsläggare och idag känner som om någon har stoppat in sina händer i magen, greppat om äggstockarna och vridit om! Ont som fan gör det! Och inte hjälper värktabletter heller. Eller ja för en stund hjälper alvedon men sen så kommer värken igen.  

Så det enda jag har gjort idag är att umgås med mina älskade pluttungar, systra min och mamma o pappa. Jag fick hela 5 pussar (PUSSKALAS!! 😍😍😍❤️❤️) av minstingen! O hon som bruka vara så blyg när det gäller mig men inte den här gången. Hon var så sjukt söt idag! Snuttan! O stora flickan är också mosters stora hjärtegull! ❤️❤️❤️

Sen så följde jag med päronen mina och handlade. Hittade ett par riktigt snygga prydnadskuddar som jag är så sjukt sugen på att köpa. Ska bara försöka hitta ett snyggt överkast med! 

När jag väl kom hem så tog jag tag i en sak som jag har tänkt göra länge, dela på och plantera om min mors ena orkidé som hon har ute hos mig. Kommer i nästa inlägg :)