Månadens parfym, Sniph :)
Miller Harris
Coeur de Jardin EdP
Villa d'Este, Tivoli kl 15.33
Strosar runt i jakt på den bästa. Plötsligt framför dig. Pampig och polerad som få. 
 
 
Doft: Päron, tuberos och persika
Lätt
Floral Fruit Chypre 
 
Parfymhuset Miller Harris från London grundades år 2000 av Lyn Harris. De spelar idag i ligan av de mest framgångsrika nischparfymhusen med såväl komplexare som mer lätttillgängliga dofter. Cloer De Jardin från 2015 är trädgårdens hjärta. Efter regn kommer alltid solsken. I alla fall när sköra blad möter frukt i en lyxig trädgård aom står i full blom. Ljuvligt! (Text från Sniph www.sniph.se)
 
Jag ÄLSKAR den här parfymen.. Visst i början så tycker jag nog att den luktar lite väl mycket fruktigt men den växer och passar helt perfekt på min kropp.. den beblandar sig helt underbart min egen kropps unika doft och sitter länge på kroppen.. Jag har nämligen problemet att vissa parfymer inte sitter så länge på mig eftersom jag svettas som bara den när det blir varmt, så jag blir alltid lika besviken när jag inte känner av doften längre. men som sagt den här sitter kvar.. det har nästan alla av de parfymer som jag har fått från Sniph gjort. 
 
Jag har verkligen gått och blivit en parfym galning. Älska doften av en helt ny parfym som jag inte har testat innan. Det gör att jag in princip ett antal gr i veckan gå till parfymbutikerna i stan och bara njuter av den underbara doften från ett antal flaskor. Inte alltid jag har råd att köpa någonting men jag tycker det är kul att bara testa.