Positiva ord som börja på A-Ö
Hittade en underbar bild igår som gav mig en alldeles förträfflig idé som jag personligen tycker kan vara både intressant och rolig. Den handlar om att hitta positiva ord som börja på A-Z (japps den är engelsk men jag tänker fortsätta ända fram till Ö).  (null)
Hittade den igår när jag sökte efter bra citat på mysiga bilder. Den gav mig direkt idén att skriva en egen lista på positiva ord mellan A o Ö. Hoppas ni orka läsa igenom listan. Tänk dock på att denna positiva lista är väldigt personlig så vad som är positivt för mig kanske inte är positivt för dig. Då får du gärna skriva en egen lista på positiva ord. 

Varför skriver jag då denna lista? 
I grund och botten så handla det om att jag vill göra mitt eget liv lite mer positivt genom att fokusera på just positiva ord. Allt medan jag kanske kan få någon annan att dra på läpparna! 

Nu börja vi, jag kommer att börja med A-J o sen fortsätta med K-T och avsluta med U-Ö.; 
A: Arbetsam, ankommande, astronomi, astrologi, andlig, avdramatiserad
B: Bäst, bedårande, bekymmerslös, barn, barnkär, benstark, bästis, betydelsefull, Böcker, Bäckar
C; Charm, Charmerande, Charmfull, Cancan (Dans!), cirkus, citron
D; Dans, Dag, Dristig, Drishti, Dagsljus, D-vitamin, Dofter, Dotter, Döttrar, Damer. 
E; Envis, Envishet, Events, Eld, Eldar, Eldandning, Eldopal
F; Finurlig, Fin, Fint, Fina, Final, Fiskar, Flirt, Flirta, Fira, Firas, Födelsedag, Födelsedagsbarn, Födelsedagstårta, Födelsedagsljus, Finast, Fri, Fria, Frihet, Frihetsgudinnan, Fåglar
G; Glad, Gud, Gudinna, Gladast, Gudomlig, Gudomliga, Gudomligt, Glas, Glass, Gul, Gult, Gula, Gunst, Guld, Guldmedalj, Garnnystan
H; Hjärta, Hjärtlig, Hjärna, Hand, Händer, Händelserik, Hjärtchakra, Hjärtat
I; Intelligens, Intelligent, illustration, Illustrationer
J; Jaget, Jul, Julafton, Jultomte, Juleskum (😂)