Så glad för att jag har funnit dem..
Så glad för att ha funnit dem!

Idag var det nästan lilla julafton för mig. Åtminstone var det gäller några av mina stora intressen, tarotkort/orakelkort och häxiga saker. Jag älskar verkligen tarotkort och samla på dem för fullt. Vet inte många lekar som jag har just nu. Men det är en hel del. Dock så slår jag säkerligen inte Pehr Trollswedens samling. Haha. Senast jag pratade med honom så sa han att han hade runt 75 stycken. 

Aja åter till titeln och bilden. Kortlekarna på bilden, Thelema Tarot och Native spirit Oracle Cards, är två lekar som har varit borta hur länge som helst. Jag letade precis överallt för att hitta dem. Thelema hittade jag som app så det var inge problem men Native fanns ingenstans. Antingen så var det slutsåld eller slut hos förlaget. Blev så ledsen. Men efter ett tag så började jag acceptera att jag kunde ha slängt dem eller nåt i den stilen. Jag frågade andarna vart dem var och fick bara svaret "du kommer att finna dem snart!". Och dem hade rätt. Jag fann dem idag! I en svart påse med en massa andra saker som jag har letat efter. Gud vad glad jag vart! 

Nu fann jag dessutom Cosmica på Spotify 😍❤️! Nu är lyckan gjord! Nu kan jag skapa mitt alldeles egna lilla spirituella rum trots att jag bor hemma hos mina föräldrar. 

På grund av omständigheter som jag inte ska skriva om här (kommer att bli en roman!) så har jag blivit tvungen att flytta hem till mina föräldrar och det har gjort att jag varit tvungen att lämna en stor del av mitt bohag kvar i gamla lägenheten! O med det mina kristaller, rökelse, kort, gudinnestatyetter och lite annat smått och gott. Hur konstigt det än låter så har det gjort att jag liksom inte har känt mig som mig själv eller som hemma. Jag har liksom känt mig som en gäst i mina föräldrars hem. Men nu när jag börja få hit mina egna saker så känner jag mig allt mer hemma. Dessutom så är det sjukt skönt att rensa bland de saker som jag inte behöver längre. Många av de sakerna som inte behövs längre kommer att antingen slängas, om de är sönder, eller hamna hos nya ägare. O samtidigt som jag rensa i röran bland alla mina saker så känns det som om jag rensa mig själv med. När allt det här är över så ska jag klippa banden till min gamla lägenhet, rena mig själv och ha en avslutningsceremoni nere vid sjön. Måste släppa det som har varit och våga släppa in det nya! ❤️

#1 - Ann Danell

Hej Ayanna!
Så roligt att läsa ditt inlägg, vilken fin blogg du har, gillar särskilt ditt färgval!
Själv har jag aldrig skaffat mig någon Tarotkortlek, men min dotter var tidigt ute med det på 90 -talet. Har en del Buddastatyer som ger mig ro.
Så klokt du tänker och resonerar om att rensa bland grejer och samtidigt rena sina energier. Det skulle vi alla göra ibland. Hoppas du nu börjar hämta dig efter din skada och börjat gå igen!

Kram och allt gott till dig från mig!