Livet blir inte alltid som man har tänkt sig...
Nej det blir det verkligen inte.. i alla fall inte för min del.. minns så väl att jag för ca 20 år sedan kunde sitta hemma och fantisera om vad jag gör om 20 år.. Ingenting av det som jag trodde då har slagit in, absolut ingenting av det. 😏
 
Vilket jag i för sig kan tycka att det är på både gott och ont. Då ville jag bli läkare och hjälpa folk o framför allt rädda livet på folk precis som de gjorde i Chicago Hope eller ER.. Vad jag inte visste då var att det var alldeles för svårt för mig att komma in på den linjen sen när jag väl skulle börja gymnasiet och universitetet. Sen när man väl hade kommit över sorgen med att inte kunna bli läkare så ville jag bli dagisfröken och där är jag visserligen lite närmare eftersom jag är färdigutbildad barnskötare, så där har jag en liten chans att få komma in fortfarande ;) .. Men som sagt livet har verkligen inte blivit alls som jag hade tänkt mig när jag var yngre.. då tänkte jag att allting var så mycket lättare än vad det egentligen är.. gud vad naiv man var på den tiden.. 😇
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag vill med mitt liv.. Det enda som jag vet med säkerhet är att jag inte vill sluta som en ensam gammal 100 åring på ett sjukhem någonstans i närheten.. Nej jag vill leva mitt liv innan jag bestämmer mig för att gå över.. 
I full planering inför lördagen..
(null)

(null)
Nu har jag gått in i full planering inför lördagen! Varför? Jo för att Brossan/hans flickvän och hennes son kommer. Då blir vi hela familjen igen. Ja förutom min syster o hennes underbara familj då. Så när det pratades om det igår så sa jag direkt att jag står för efterrätten. Hihi. Tänkte vara så fräck så jag kommer inte att säga till någon vad det blir för någonting. Det ska bli en överraskning. Och framför allt så ska jag visa att jag också kan baka. Hihi. 

Välkommen till min värld
Nu ni... nu blir det andra bullar.. jag måste få skriva av mig. Men den här gången ska jag inte dra mig för att uttrycka mig och verkligen tala om vad jag tycker. Så jag vill önska er välkomna till min värld. Min värld av eviga tankar, eviga känslor, eviga tjatiga tankar om huru världen är orättvis eller inte... min värld av ångest, tårar och evigt förtret över hur känslor styr i tid o otid. Herregud.. detta får mig o låta som om jag är världens mest tjatiga tråkmåns, visst jag kanske är det för några men samtidigt så är det inte detta som är syftet. Så ni som tycker jag är tjatig, ni får antingen stå ut med mig eller helt enkelt skita i o läsa denna blogg.. ni väljer själva.. I denna bloggen så kommer jag inte längre att hålla på mina ord. Den är till för mig egna psykiska välmående och ingenting annat. Och jag har inga som helst planer på att lösenordsskydda mina inlägg för att jag vill att folk ska se hur jag verkligen mår. Men däremot så ska ni vara väldigt medvetna om att jag inte något som helst skit, så om ni skriver taskiga kommentarer eller hoppa på mig på ett eller annat sätt så få ni stå ut med konsekvenserna. Jag kommer inte att tveka att anmäla kommentarerna om jag anser att dem är nedvärderande eller för otrevliga. 
 
UPPDATE 2018-06-17
Hahahahaha glömde visst att skicka iväg inlägget igår.. hahaha.. aja snacka om att inte ha huvudet med sig.. men men jag får väl skylla på att jag har haft mycket i huvudet eller nåt i den stilen..